Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Final Gecesi -1-

Bilim ve İnsan Vakfı

Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Final Gecesi -1-
04-05-2016 Tarihinde Haldun Alagaş Kültür Merkezinin kongre salonunda düzenlemiş olduğumuz Marmara Bölgesi Kuran-ı Kerimi güzel okuma final yarışmasına katılım oldukça yoğundu.
Programın açılış konuşmasını yapan Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Turan Kıratlı; “Kur’an ziyafetinin yaşandığı böyle güzel bir geceye iştirak eden bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kur’anı Kerimin usulüne göre okunması elbette çok önemli! Bu akşamda çok değerli hocalarımızdan en güzel şekilde Kur’anı Kerim Tilaveti dinleyeceğiz. Kur’an okuyan, bu yolda çalışan, destek veren ve yardımlarını esirgemeyen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Sayın Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ve Yard. Doç. Fatih Çollak hocamıza da emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.
Kur’anı Kerim Tilavetlerini ve proğramı izlemek için Youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.